Bel ons Aanbod Mail ons
x

Wat is mijn huis waard?

Direct een NVM Waardecheck ontvangen.

Op zoek naar een betrouwbare en ervaren makelaar?

Ga je jouw huis in Amsterdam verkopen, dan moet je dat goed aanpakken. Je bent tenslotte niet de enige die een huis te koop aanbiedt. Toch wil je dat het huis goed en het liefst ook nog snel verkocht wordt. Dan is het dus belangrijk dat je het slim onder de aandacht brengt met een makelaar die weet hoe het werkt. Zo’n makelaar zijn wij en we gaan graag voor je aan de slag.

Contactgegevens
Volg ons op social media

Verkoopmakelaar

Als jouw verkoopmakelaar zetten we ons volledig voor je in. Daarbij hoort ook het bepalen van de optimale verkoopstrategie. Als daarvoor jouw huis beter of anders gepresenteerd moet worden, vertellen we je dat. En indien nodig hebben we een betrouwbaar netwerk aan professionals die je daarbij kunnen helpen. Zo zorgen we dat alles goed geregeld is en jouw huis tegen het beste resultaat wordt verkocht.

Maak nu een afspraak

Met tijd en aandacht

Van de bezichtigingen in jouw huis tot de onderhandelingen over de verkoop, je kunt bij ons rekenen op tijd en veel aandacht. Daarom zijn de bezichtigingen niet massaal maar krijgt elke potentiële koper bij ons een persoonlijke rondleiding. Ook voeren we tactische onderhandelingen waarbij we je meenemen in onze overwegingen en strategieën. Zodat je uiteindelijk altijd met een goed gevoel op de verkoop van jouw huis kunt terugkijken

Meer weten? Vraag het aan Jacco!

+316 150 720 08 jacco@brummelenbeuk.nl