Bel ons Aanbod Mail ons
x

Wat is mijn huis waard?

Direct een NVM Waardecheck ontvangen.

Verhuur in Amsterdam

Op de woningmarkt in Amsterdam is veel vraag naar goede huurwoningen en huurpanden. Heb jij een pand dat je kunt verhuren aan particulieren of aan bedrijven, dan is dat dus een interessante optie. Maar wel een waarbij alles goed geregeld moet zijn. Dat doen wij voor je, net als dat we de juiste huurder vinden.

Goed verhuren van huis of pand

Het verhuren van een huis of pand is meer dan de huurprijs afspreken en de sleutel overdragen. Regel je dat niet goed, dan kan je dat veel tijd, gedoe en geld kosten. Daarom regelen wij het voor je. Zodat zaken als het onderhoud van de huurwoning, de huurprijs, betalingstermijnen, huurperiode en opzeggingen vooraf goed vastgelegd worden. Geheel volgens het huurrecht en met aandacht voor jouw belangen.

Toegang tot huurders en expats

Als verhuurmakelaar en Expat Broker in Amsterdam kennen wij ook veel mensen die hier willen wonen. Wie dan tijdelijk een huurwoning nodig heeft, zich niet wilt vastleggen aan de langdurige financiële verplichtingen van een koophuis of als expat komt, helpen wij om te gaan huren in Amsterdam. Zo zetten wij de huurwoningen op Funda en Pararius en benaderen de huurbemiddelaars via een selecte mailinglijst. Verhuurders die ons inschakelen, hebben dus direct toegang tot deze interessante doelgroep.

Beleggingsobject

Heb jij een woning of bedrijfspand gekocht om te verhuren, dan helpen wij je daar graag bij. Vastgoed als beleggingsobject is onverminderd interessant mits je het correct vastlegt. Van het zoeken naar geschikte huurders tot en met het vastleggen van de afspraken conform het huurrecht, wij zorgen dat jouw beleggingsobject de investering waard is. Ook als je nu nog op zoek bent naar een geschikt pand om later te verhuren, dan helpen wij je natuurlijk graag om dat pand te vinden en aan te kopen. Zowel bij het aankopen en verhuren van huizen als commercieel vastgoed kun je onze verhuurmakelaars en verkoopmakelaars altijd inschakelen.

 

 

 

Verhuurder? Maak een afspraak!

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn als verhuurder in Amsterdam? Plan dan een vrijblijvende afspraak met de makelaars van Brummel & Beuk.

Maak nu een afspraak

Meer weten? Vraag het aan Jacco!

+316 150 720 08 jacco@brummelenbeuk.nl