Bel ons Aanbod Mail ons
x

Wat is mijn huis waard?

Direct een NVM Waardecheck ontvangen.

Van plan een huis te gaan kopen?

Een huis vinden in Amsterdam is niet zo ingewikkeld, maar het goed aankopen wel. Voor de juiste prijs dus die een realistische weergave is van de marktsituatie en de kwaliteiten van het pand. Als aankoopmakelaar geven we je daarvoor alle informatie en helpen je zo een goed besluit te nemen.

Contactgegevens
Volg ons op social media

Huis kopen in Amsterdam

Wie in Amsterdam een huis wil kopen ziet online een ruim aanbod.  Maar niet alles is de moeite waard; het ligt misschien in een voor jou minder geschikte buurt, er is een slechte VvE, er zijn bouwkundige problemen of het is al verkocht. Wij helpen je de interessante panden te vinden waarbij wij je ook van de nodige informatie voorzien en je adviseren door het huis echt op waarde te schatten.

Reële verwachtingen

Doordat we jou vooraf een goed beeld van het huis geven, weet je niet alleen wat het waard is maar ook waarom en wat je te wachten staat. Kies je ervoor om een bod te doen, dan weet je waar je aan begint; of bijvoorbeeld onderhoud nodig zal zijn, of het verstandig is met de huidige marktverwachtingen en als je meedingt met een inschrijving, wat de kans zal zijn dat jouw bod ook geaccepteerd wordt.

Slimme onderhandelingen

De Amsterdamse huizenmarkt staat steeds meer onder druk, maar daar laten wij je niet door beïnvloeden. Daarom begeleiden wij je tijdens het gehele aankoopproces en voeren we in nauw overleg slimme onderhandelingen. Zo ben jij op elk moment juist en volledig geïnformeerd en kun je met een goed gevoel een bewuste keuze maken.

Gouden tip om jouw droomhuis te kopen, ook in Amsterdam

Natuurlijk reageren wij niet alleen als jij erom vraagt. Wij zijn op de hoogte van wat er gebeurt op de Amsterdamse woningmarkt en we weten het als het huis waar jij naar op zoek bent, op de markt gaat komen. Komt jouw gewenste huis in de verkoop, dan vertellen we je dat al voordat het bekend wordt. Een gouden tip dus waarmee jouw kansen om jouw droomhuis aan te kopen, flink toenemen.

Dagelijks actueel en relevant aanbod huizen

Kies je voor Brummel & Beuk als jouw aankoopmakelaar in Amsterdam, dan kun je gebruik maken van ons handige online zoeksysteem. Hiermee heb je dagelijks een actuele selectie van voor jou interessante woningen die aangeboden worden en blijf je continu met ons in contact om jouw voorkeuren door te geven, vragen te stellen of bezichtigingen in te plannen.

Maak nu een afspraak

Zullen we eens kennismaken?

Wil jij in of rond Amsterdam een huis of appartement kopen? Dan leren we je graag kennen. Neem contact met ons op en we bespreken meteen jouw wensen en hoe wij je daarin zullen begeleiden.

Meer weten? Vraag het aan Djurre!

+316 480 190 87 djurre@brummelenbeuk.nl