Bel ons Aanbod Mail ons
x

Wat is mijn huis waard?

Direct een NVM Waardecheck ontvangen.

Wij zijn actief in het Spaanse Moraira

Bouw binnen één jaar een eigen huis in Moraira, Spanje

Heb jij altijd al de wens gehad zelf een droomvilla te bouwen aan de Spaanse kust? Maar heb je geen zin het welbekende standaard Spaanse antwoord “mañana, mañana”? Dan kunnen wij je helpen! Brummel & Beuk Makelaars heeft namelijk een unieke samenwerking met TOT-moraira; een ontwikkelende aannemer en architect die vooral actief is in Moraira en omgeving. TOT-moraira is uniek in Spanje omdat dit bedrijf de zeer gestructureerde LEAN-werkwijze hanteert. Door deze efficiënte werkwijze krijgt TOT-Moraira het voor elkaar om BINNEN 1 JAAR(!) een bouwtraject af te ronden, van begeleiding bij aanschaf van de kavel tot een volledig gemeubileerde villa met zwembad en beplanting in de tuin.

Bouwen met een betrouwbare partner

Een woning in Spanje naar Nederlandse maatstaven

Een woning bouwen in het buitenland levert veel kopzorgen op. Je loopt altijd tegen onverwachte zaken aan, zeker als je in het buitenland bouwt. Maar als je voor TOT-moraira kiest, dan kies je voor een soepel verloop van alle stadia van het bouwproces. Met hun aanpak doorloop je moeiteloos alle fases van de bouw. Dit komt doordat zowel het aanvragen van de vergunning en het bouwrijp maken van de grond, als het bouwen an sich en de oplevering een gestandaardiseerd proces is. Ondanks deze duurzame en gestructureerde werkwijze blijft er ruimte voor de wensen van de cliënt. Op deze manier kun je snel bouwen én voldoet jouw toekomstige buitenhuis in Spanje aan al jouw eisen.

Mediterraanse villa's op de beste locaties

Gebouwd voor het buitenleven, perfect voor de verhuur

Wie wil er nu geen moderne villa op een authentieke plek in Spanje? Een (tweede) huis die qua architectuur en uitstraling aansluit bij de moderne eisen van deze tijd? De woningen van TOT-moraira zijn modern qua design en strak in hun afwerking. Ze zijn ontworpen voor het buitenleven en daarmee ook ideaal voor de verhuur. De woningen kunnen turn key worden opgeleverd en zijn direct klaar voor gebruik. Laat je ontzorgen in dit traject en kies voor de unieke werkwijze van TOT-moraira. Wil je meer weten over wat deze werkwijze inhoudt en wat de jouw kansen zijn voor een villa in Moraira? Neem dan direct contact met ons op. Djurre en Jacco helpen je graag verder!

Contact

Meer weten? Vraag het aan Djurre!

+316 480 190 87 djurre@brummelenbeuk.nl