Bel ons Aanbod Mail ons
x

Wat is mijn huis waard?

Direct een NVM Waardecheck ontvangen.

Wij zijn Brummel en Beuk Makelaars!

De samenwerking die in december 2013 begon tussen Jacco (Brummelhuis) en Djurre (Kleibeuker) werd per 1 juni 2016 voortgezet met een eigen kantoor: Brummel en Beuk Makelaars.

Het team van Brummel en Beuk Makelaars bestaat uit betrokken en ervaren makelaars met een gedegen markt- en dossierkennis. Je kunt rekenen op veel tijd, aandacht en waardevol advies. Het team gaat tot het uiterste om de verwachtingen te overtreffen en een optimaal resultaat te behalen voor hun cliënten.

In de afgelopen jaren heeft Brummel en Beuk Makelaars veel (vrienden van) tevreden cliënten (opnieuw) mogen helpen bij de aankoop of verkoop van een woning in de regio Amsterdam. Veel cliënten weten ook na de transactie de weg naar Brummel en Beuk te vinden voor advies bij verbouwingsplannen, beleggingsplannen en bij financiële-, fiscale- en/of andere vastgoedvragen.

Voor veel van de cliënten van Brummel en Beuk Makelaars is de samenwerking niet eenmalig. Zij kunnen uit eigen ervaring vertellen: Met Brummel en Beuk is het altijd leuk!

Dit is Brummel en Beuk

Ons team

Jacco Brummelhuis

NVM-makelaar (directeur)

06 15 072 008 jacco@brummelenbeuk.nl

Djurre Kleibeuker

Makelaar (directeur)

06 48 019 087 djurre@brummelenbeuk.nl

Daniëlle Kemper

Office manager

020 722 07 07 info@brummelenbeuk.nl

Lucy van Kleef

Marketing en Office manager

020 722 07 07 info@brummelenbeuk.nl

Wij staan voor je klaar!

Midden in Amsterdam-Zuid aan de Koninginneweg hebben Brummel & Beuk Makelaars hun kantoor. Een praktisch pand met voldoende spreekruimte maar vooral op fietsafstand van elke woning en elk bedrijfspand in Zuid. Want huizen taxeren, aankopen en verkopen, huren en verhuren gebeurt immers vooral op de plek zelf. Vandaar dat Jacco Brummelhuis en Djurre Kleibeuker, inderdaad dé Brummel en Beuk, veel in Amsterdam te vinden zijn. In Zuid maar ook in alle andere stadsdelen. Dus zoek je een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar, of iets in de verhuur? Loop dan sowieso even bij ons binnen.

Opleiding en certificaten

Het beroep makelaar is geen beschermde titel. NVM makelaar wordt je echter niet zomaar. Bij misschien wel de grootste aankoop- of verkoopbeslissing van je leven wil je natuurlijk wel bijgestaan worden door een vakbekwame makelaar, iemand die de erkende opleiding heeft afgerond en de juiste certificering op zak heeft. Jacco Brummelhuis en Djurre Kleibeuker zijn in het bezit van een erkend diploma. Jacco is Register-Makelaar (RM) en Djurre Kandidaat Makelaar (K-RMT). Beide zijn gecertificeerd door Stichting VastgoedCert die de kwaliteit en deskundigheid van makelaars in Nederland (her)toetst en waarborgt dat de kennis en kunde van deze makelaars op het gebied van vastgoed op pijl is.

Als erkend makelaarskantoor zijn wij aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. Dit is de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen in Nederland. Ook zijn wij als deskundig vastgoedprofessional lid van de MVA, de Makelaarsvereniging Amsterdam. Dit is de beroepsorganisatie van makelaars in de Metropoolregio Amsterdam.