Huren in Amsterdam

Je wilt even geen langdurige financiële verplichtingen maar toch in een mooi, fijn huis in of rond Amsterdam wonen? Dan kies je dus voor huren. Of het nu is omdat het oude huis al is verkocht en de nieuwe nog niet gevonden, omdat je plots een woning in onze hoofdstad zoekt of omdat je als expat in Amsterdam gaat wonen en werken. Brummel & Beuk Makelaars helpt je de juiste huurwoning te vinden.

Huurrecht, verhuurder? Wij helpen je!

Huren heeft natuurlijk veel voordelen; je hoeft je niet druk te maken over het onderhoud en als je weg wilt, zeg je gewoon de huur op. Toch is huren niet helemaal vrijblijvend. Onze makelaars hebben veel kennis van het huurrecht en informeren je daarom precies waar je als huurder mee te maken krijgt. En natuurlijk helpen wij je bij de zoektocht naar het gewenste huurhuis en onderhandelen met de verhuurder voor je.

Expat Broker in Amsterdam

Expats die in of vlakbij Amsterdam hun nieuwe huis zoeken, kunnen ook bij ons terecht. Als Expat Broker weten wij namelijk precies wat er dan geregeld moet worden. Dat begint natuurlijk bij goede huisvesting. De wensen die je daaraan stelt, zijn heel afhankelijk van jouw situatie. Maar of je nu alleen naar Amsterdam komt of met het hele gezin, wij zorgen dat we het juiste huis in de juiste omgeving voor je vinden tegen uitstekende voorwaarden. En wil je in een echt gespreid bedje terecht komen, dan zetten wij ons netwerk voor je in om alle andere zaken te laten regelen; van de inrichting tot het vinden van scholen en sportclubjes voor kinderen of jouzelf.

Hulp bij huren? Vraag het ons!

Wil je advies voor het vinden van de juiste huurwoning, hulp bij de onderhandelingen met de verhuurder of zoek je gewoon dat ene, fantastische huurhuis? Waar wij je ook bij kunnen helpen, als je wilt huren in Amsterdam, neem dan contact met ons op. We gaan graag voor je aan de slag!

Maak nu een afspraak.
We komen graag bij je langs.

Peter Schatstraat 95

vraagprijs:
€ 6.500,00
woonoppervlakte:
158 m2
aantal kamers:
4 kamers
Meer info

Zilverschoonlaan 80

vraagprijs:
€ 2.650,00
woonoppervlakte:
137 m2
aantal kamers:
5 kamers
Meer info