Bel ons Aanbod Mail ons
x

Wat is mijn huis waard?

Direct een NVM Waardecheck ontvangen.

Huren in Amsterdam

Je wilt even geen langdurige financiƫle verplichtingen maar toch in een mooi, fijn huis in of rond Amsterdam wonen? Dan kies je dus voor huren. Of het nu is omdat het oude huis al is verkocht en de nieuwe nog niet gevonden, omdat je plots een woning in onze hoofdstad zoekt of omdat je als expat in Amsterdam gaat wonen en werken. Brummel & Beuk Makelaars helpt je de juiste huurwoning te vinden.

Huurrecht, verhuurder? Wij helpen je!

Huren heeft natuurlijk veel voordelen; je hoeft je niet druk te maken over het onderhoud en als je weg wilt, zeg je gewoon de huur op. Toch is huren niet helemaal vrijblijvend. Onze makelaars hebben veel kennis van het huurrecht en informeren je daarom precies waar je als huurder mee te maken krijgt. En natuurlijk helpen wij je bij de zoektocht naar het gewenste huurhuis en onderhandelen met de verhuurder voor je.

Maak nu een afspraak

Expat Broker in Amsterdam

Expats die in of vlakbij Amsterdam hun nieuwe huis zoeken, kunnen ook bij ons terecht. Als Expat Broker weten wij namelijk precies wat er dan geregeld moet worden. Dat begint natuurlijk bij goede huisvesting. De wensen die je daaraan stelt, zijn heel afhankelijk van jouw situatie. Maar of je nu alleen naar Amsterdam komt of met het hele gezin, wij zorgen dat we de juiste huurwoning in de juiste omgeving voor je vinden tegen uitstekende voorwaarden. En wil je in een echt gespreid bedje terecht komen, dan zetten wij ons netwerk voor je in om alle andere zaken te laten regelen; van de inrichting tot het vinden van scholen en sportclubjes voor kinderen of voor jezelf.

Meer weten? Vraag het aan Djurre!

+316 480 190 87 djurre@brummelenbeuk.nl