Bel ons Aanbod Mail ons
x

Wat is mijn huis waard?

Direct een NVM Waardecheck ontvangen.

Commercieel vastgoed in Amsterdam

Ook bij de aan- en verkoop van commercieel vastgoed in Amsterdam staan Brummel & Beuk Makelaars hun klanten bij. Of het nu om een beleggingspand gaat, een veilingsobject, combinatiepanden, hotels, kinderdagverblijven of winkels, wij zetten onze expertise en netwerk graag voor jou in werking.

Huisvesting

Goede huisvesting is altijd belangrijk, maar in de zakelijke markt kan het juiste pand net het verschil maken. Het pand moet immers passen bij jullie uitstraling, geschikt zijn voor de bedrijfsvoering en processen en jullie medewerkers en/of klanten faciliteren. Een goed pand aankopen of huren voor jouw bedrijf is dus niet iets waar je zomaar over besluit.

Maak nu een afspraak

Koop, verkoop, huur of verhuur

De makelaars van Brummel & Beuk nemen je mee in het gehele proces rondom jouw vastgoed. Met onze volledige transparante aanpak weet je precies wat de status van het traject is, ben je op de hoogte van alle relevante informatie en ken je de juridische en financiële kansen en risico’s. Zo zorgen wij dat jij een gefundeerd besluit kunt nemen, zonder verrassingen of risico’s voor de toekomst. Ongeacht of het nu koop, verkoop, huur of verhuur betreft.

Meer weten? Vraag het aan Jacco!

+316 150 720 08 jacco@brummelenbeuk.nl