Bel ons Aanbod Mail ons
x

Wat is mijn huis waard?

Direct een NVM Waardecheck ontvangen.

Huis taxeren in Amsterdam?

Jij hebt een taxatie nodig? Dan regelen we dat voor je. Bij Brummel & Beuk Makelaars vind je gecertificeerde taxateurs die snel en nauwkeurig een goed taxatierapport voor je opstellen. Dit kan voor elk pand in geheel Amsterdam.

Taxatierapport of waardebepaling?

Heb je net een huis gekocht, bestaand of nieuwbouw, ga je verbouwen en heb je een tweede hypotheek nodig, wil je de hypotheek oversluiten, lig je in scheiding of heb je te maken met een erfenis? Dan heb je een taxatierapport nodig. Wil je echter slechts een globale indicatie van de marktwaarde van jouw huis om te bepalen of je het misschien wel of niet wilt verkopen, dan is een waardebepaling al voldoende. In beide gevallen kun je ons vragen het voor jou te regelen.

NWWI-taxatie

In veel gevallen eist de bank of een andere financiële instelling dat het taxatierapport gevalideerd wordt door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Dit betekent dat de woningtaxatie geverifieerd is. Als geregistreerd makelaar en taxateur kunnen wij ook dat voor jou verzorgen. Dus vraagt jouw bank om een NWWI-taxatierapport, dan maken wij dat voor je in orde.

Huis of pand taxeren in Amsterdam?

De termen waardebepaling en taxatie worden vaak door elkaar gebruikt. Dat is geen probleem. Wij weten wanneer wat nodig is en kunnen het in alle gevallen voor jou regelen. Wil jij dus een woning of bedrijfspand in Amsterdam laten taxeren? Vraag het Brummel en Beuk Makelaars en Taxateurs We gaan snel voor je aan de slag.

Maak nu een afspraak

Meer weten? Vraag het aan Jacco!

+316 150 720 08 jacco@brummelenbeuk.nl