Brummel & Beuk Makelaars en Taxateurs in Amsterdam

Midden in Amsterdam-Zuid aan de Koninginneweg hebben Brummel & Beuk Makelaars en Taxateurs hun intrek genomen. Een praktisch pand met voldoende spreekruimte maar vooral op fietsafstand van elke woning en elk bedrijfspand in Zuid. Want huizen taxeren, aankopen en verkopen gebeurt immers vooral op de plek zelf. Vandaar dat Jacco Brummelhuis en Djurre Kleibeuker, inderdaad dé Brummel en Beuk, veel in Amsterdam te vinden zijn. In Zuid maar ook in alle andere stadsdelen.

Amsterdams makelaarskantoor

Naast Jacco en Djurre staan in dit Amsterdamse makelaarskantoor ook Esmee en Lobke voor je klaar. Lobke is onze spin in het web. Esmee is onze makelaar in opleiding en tevens office manager, zij zorgt samen met Lobke voor het vlekkeloze verloop van bezichtigingen en afspraken bij de aankoop, verkoop of verhuur van elk pand in onze portefeuille.

Voor Amsterdam en Amstelveen

Jacco en Djurre zijn geen onbekenden in de makelaardij of de Amsterdamse woningmarkt. Samen hebben ze meer dan 20 jaar ervaring in Amsterdam en Amstelveen en beschikken ze over de nodige certificaten zoals het Vastgoedcert en het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Ook zijn ze als makelaardij aangesloten bij de NVM en de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA) en staan in het register van de NWWI voor gevalideerde taxatierapporten.

Persoonlijk en transparant

Maar veel belangrijker dan al die officiële papieren is hun persoonlijke, transparante aanpak. Tijd voor elke koper of verkoper, volledige dossierkennis die ze toegankelijk aanbieden en adviezen die ze onderbouwen zodat de opdrachtgever altijd begrijpt wat er gebeurt en ook geheel achter een bod of beslissing staat. Dat is typerend voor deze makelaars en dat is ook precies de reden waarom eerdere klanten hun relaties steeds weer doorverwijzen naar Brummel & Beuk.

Zullen we kennismaken?

Jacco en Djurre zijn weliswaar veel in de stad zelf te vinden, op een authentieke fiets uit 1934 of een iets flitsender variant anno nu, maar wie eens rustig even wil kennismaken kan daar altijd een afspraak voor inplannen. Bij jou thuis, op jouw kantoor of in ons pand aan de Koninginneweg. Zoals gezegd is er voldoende ruimte!

 

Maak nu een afspraak.
We komen graag bij je langs.

“Voor de aankoop van een tweede appartement in Amsterdam dat ik wilde verhuren, werd Djurre Kleibeuker mij aangeraden.

En terecht; Djurre is een professionele makelaar die betrokken is, weet wat hij doet, goed in de onderhandeling zit en een uitstekende service biedt. Ik ben erg tevreden met wat hij voor mij heeft gedaan; van het zoeken naar het juiste appartement, het regelen van alle formaliteiten en het vinden van een geschikte huurder.
Alles ging bijzonder vlot, ik vond het echt een succes!”

M.E., Amsterdam.


“Bij de aankoop van mijn huis heb ik kunnen ervaren dat de service van Jacco Brummelhuis uitstekend is, veel beter dan je van een makelaar verwacht. Jacco kent niet alleen de huizenmarkt erg goed, hij is heel volledig, juridisch goed onderlegd, geduldig en besluitvaardig als het moet. Echt een verademing en elke cent waard.”

B.D., Amsterdam


“Dit huis in Amsterdam is het eerste huis dat ik kocht maar het was wel meteen een aankoop met heel veel gedoe. De bouwkundige keuring toonde aan dat er kelderzwam onder het huis zat waardoor een hele balk verrot was. Het herstel zorgde voor een heel hoge kostenpost.

Het is dankzij Djurre dat ik hier überhaupt achter kwam en hij was ook degene die ervoor zorgde dat alles goed opgelost werd. Hij zocht alles uit en regelde het voor me. Dankzij Djurre is het financieel, juridisch en bouwkundig heel goed geregeld en ik ben heel dankbaar dat ik Djurre had.

Inmiddels woon ik al een paar maanden in het huis en ik ben er ontzettend blij mee. Als koper van een huis weet je niet waar je tegenaan kunt lopen en hoe je dat dan goed moet oplossen. Djurre wist dat wel en hij heeft daarmee voor mij zijn waarde als aankoopmakelaar meer dan bewezen.”

Malu Hilverink, Amsterdam


“Jacco Brummelhuis is veel meer dan een makelaar; hij is een echte uitzondering in makelaarsland! Ik heb al heel wat huizen gekocht maar nooit eerder kwam ik een makelaar als Jacco tegen.
Hij vraagt door, geeft advies, zet zijn netwerk in en regelt het allemaal zonder gedoe en tegen heel schappelijke prijzen.

Hij heeft voor mij de verkoop en verhuur van een kantoorpand in Amsterdam uitstekend verzorgd; hij zat er bovenop, nam zaken uit handen en coördineerde alles voor me. Ik vind dat heel bijzonder en beveel hem sindsdien ook aan iedereen aan.
Wie wil, mag mij altijd om referenties vragen!” 

A.P., Amsterdam


“Via Jacco Brummelhuis heb ik een huis gekocht en binnen een week kunnen verhuren.

Behalve dat ik heel tevreden ben over de aankoopprijs en de begeleiding bij de verhuur, vond ik Jacco prettig om mee samen te werken. Hij gaf tijdens het gehele traject goed advies, had snel een kundig oordeel en gaf steeds heel snel de mogelijkheden en onmogelijkheden van een pand aan.

Een heel goede makelaar in Amsterdam dus die ik al regelmatig heb aanbevolen.”

M.v.R., Amsterdam


“Jacco Brummelhuis is mijn vaste makelaar voor de verkoop en aankoop van panden en bij het regelen van de verhuur aan expats.
Elke keer weer schept hij reële verwachtingen, komt hij de afspraken na en begeleidt hij het gehele proces uitstekend.

Een goede, betrouwbare makelaar dus die ik zeker en van harte aanbeveel aan mijn relaties.”

J.C.F., Amsterdam


Vorige Volgende