Omschrijving

ENGLISH TEXT BELOW

Deze parkeerplaats is misschien wel de makkelijkst plek om te parkeren (zie foto) in heel Amsterdam en dan ook nog op nummer 123!

Op een zeer gunstige locatie (Admiraal de Ruijterweg/Witte de Witstraat) bieden wij u deze parkeerplaats aan. Goed te bereiken.

De plaats bevindt zich in parkeergarage "De Wending", gelegen onder een appartementencomplex aan de Van Kinsbergenstraat, de ingang bevindt zich aan de Lodewijk Boisostraat in Amsterdam West. Het gaat om een prive-parkeervak in een afgesloten parkeergarage, toegang verkrijgt u met de sleutelhanger met ingebouwde chip.

---------------

This parking space is perhaps the easiest place to park in the whole of Amsterdam and with a very easy number 123!

At a very convenient location (near Admiraal de Ruijterweg / Witte de Witstraat) we offer you this parking space. Easy to reach.

The place is in parking garage "De Wending", located under an apartment complex on the Van Kinsbergenstraat, the entrance is on the Lodewijk Boisostraat in Amsterdam West. It is a private parking space in a closed parking garage, you gain access with the key ring with built-in chip.

DISCLAIMER Deze aanmelding is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen ervan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Adres Van Kinsbergenstraat 154
1057 PT AMSTERDAM
Prijs € 195,00 per maand
Status Beschikbaar
Woonoppervlakte m2
Tuin nee
Dakterras ja
Balkon ja
Garage nee
Bouwjaar

Locatie

Plattegrond