Omschrijving

Dit moderne en goed onderhouden 2-kamer appartement van circa 45m² is gelegen in de populaire Ten Katebuurt in Oud West. Het appartement is gelegen op eigen grond en kenmerkt zich door de grote hoeveelheid licht in de woonvertrekken. De woning is in 2011 geheel gerenoveerd, gemoderniseerd en gesplitst in appartementsrechten. De woning heeft een moderne keuken en badkamer en is geheel voorzien van dubbele beglazing.

Indeling Via de gemeenschappelijke opgang bereikt u de entree van het appartement gelegen op de tweede verdieping. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de zeer lichte woonkamer met drie ramen breed zicht op de Ten Katemarkt. Aan de achterzijde bevindt zich de slaapkamer met openslaande deuren naar het Frans balkon. Tevens bevindt zich hier de moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en de moderne ruime badkamer voorzien van inloopdouche, hangend toilet, wastafel en de wasmachine aansluitingen.

Locatie en omgeving Centrale ligging aan de bekende Ten Katemarkt waar overdag levendig is door de markt maar in de avond heerlijk rustig en autovrij. Op loopafstand van de populaire “Hallen” de Kinkerstraat en Bilderdijkstraat met hun vele winkels, restaurants en hippe cafés. Het Vondelpark, de Jordaan en het Leidseplein zijn binnen 5 minuten fietsen bereikbaar. Openbaar vervoer is gelegen om de hoek en de ring A10 is binnen een aantal minuten bereikbaar.

De Vereniging van Eigenaars De VvE van Gebouw de Ten Katestraat 43 te Amsterdam is een kleine en actieve VvE welke bestaat uit 6 appartementsrechten. De maandelijkse servicekosten bedragen € 62,50,- per maand. Het management van de vereniging wordt uitgevoerd in eigen beheer.

Bijzonderheden - Bouwjaar: 1894 - Gelegen op eigen grond - Woonoppervlakte: 45m² - Het pand is gesplitst 2011 (de fundering had toen code 2) - Servicekosten € 62,50 - Kleine en gezonde VVE (6 leden) - Oplevering in overleg

DISCLAIMER Deze aanmelding is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen ervan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Adres Ten Katestraat 43
1053 BX AMSTERDAM
Prijs € 285.000,00 kosten koper
Status Verkocht onder voorbehoud
Aantal kamers 2
Woonoppervlakte 45 m2
Tuin nee
Dakterras ja
Balkon ja
Garage geen garage
Bouwjaar 1894

Locatie

Plattegrond