Omschrijving

Deze royale drive-in woning met parkeerplaats op eigen terrein, twee balkons en zonnige tuin beschikt over twee badkamers en zes (slaap-/werk-/woon-) kamers en heeft zowel aan de voor- als achterzijde een vrij uitzicht. De woning is zeer gunstig gelegen aan een autoluw plein met in het midden een speelgazon. Aan de achterzijde heeft u een weids en groen uitzicht over water en een dijk waar schapen grazen.

Indeling:

Begane grond: entree/hal met meterkast en toegang tot de werkkamer met raam en eigen toegangsdeur. Aan de achterzijde bevindt zich een ruime uitgebouwde tuinkamer met halfopen keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aansluitend bevindt zich het eet- en zitgedeelte met toegang tot de zonnige tuin met veranda. Vanuit de tuin heeft u vrij uitzicht over een waterpartij en de dijk.

1e Verdieping: overloop toilet met fonteintje. De aan de achterzijde gelegen woonkamer heeft toegang tot het balkon vanwaar je kunt genieten van een fantastisch uitzicht. Aan voorzijde bevindt zich de originele American Kitchen uit 1971 met uitzicht op het plein.

2e Verdieping: Overloop, stookruimte met cv-combiketel. Aan de voorzijde bevinden zich twee ruime slaapkamers met uitzicht over het plein. Aansluitend de badkamer met wastafel toilet en ligbad. De ruime master bedroom bevindt zich aan de achterzijde en biedt toegang tot het woning brede balkon.

Locatie: Gemeente Nieuwkoop is een natuur- en waterrijke woonomgeving middenin het Groene Hart en is bekend om de Nieuwkoopse plassen, een prachtig gebied om te zeilen in de zomer (of te schaatsen in de winter). De sfeervolle oude dorpskern is binnen 10 minuten fietsen te bereiken. Hier vindt u een diversiteit aan winkels en eetgelegenheden. Bijzonderheden:

• Bouwjaar: 1971 • Woonoppervlakte 167m² • Inhoud van 549m³ • Perceeloppervlakte: 142m² • De woning is voorzien van dakisolatie en vrijwel geheel van dubbele beglazing • Zonnepanelen: 16m² (jaaropbrengst 2400-2500kWh) • Voor en achter vrij uitzicht • Parkeren op eigen terrein • Zeer centrale ligging ten opzichte van de grote steden (ca. 30 minuten rijden).

DISCLAIMER Deze aanmelding is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen ervan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Adres Chopinplein 3
2421 TT NIEUWKOOP
Type woning eengezinswoning
Prijs € 300.000,00 kosten koper
Status Verkocht onder voorbehoud
Aantal kamers 8
Woonoppervlakte 167 m2
Tuin achtertuin
Positie oost
Dakterras ja
Balkon ja
Garage parkeerplaats
Bouwjaar 1971

Locatie

Plattegrond