Omschrijving

Dit verrassend ruime en lichte driekamerappartement (ca. 67 m2) met een balkon op het zuiden en gelegen op de achtste verdieping is de perfecte starterswoning van dit moment. De woning maakt onderdeel uit van een goed onderhouden galerijflat. Gelegen aan de Osdorper Ban en op loopafstand van het winkelcentrum Osdorpplein en het Sloterpark.

Omgeving Het populaire stadsdeel Nieuw West wordt gewaardeerd als een sociaal veilige en rustige woonomgeving. De vele groenvoorzieningen en speelmogelijkheden maken het een populaire woonbestemming voor ouders met kinderen. Alle benodigde voorzieningen, zoals winkels, scholen, openbaar vervoer e.d. zijn in de buurt aanwezig. Het op loopafstand gelegen winkelcentrum “Osdorpplein” staat bekend om het gezellig winkelen. U kunt hier terecht voor al uw dagelijkse boodschappen, funshoppen, theater "De Meervaart" voor culturele ontspanning en uiteraard openbaar vervoer: tramlijn 1 en 17 en diverse busverbindingen. De zuidwestoever van de Sloterplas is recent door het stadsdeel gerenoveerd en veranderd in een stadsstrand en een wandelboulevard. Eveneens op zeer korte afstand van uitvalswegen A4, A9, A10 en luchthaven Schiphol.

Indeling Besloten luxe entree; met intercomsysteem, een trap en een lift naar de achtste verdieping. Entree; hal met garderoberuimte. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer. De woonkamer ligt aan de achterzijde van het appartement. Door de goede ligging van hert appartement en de grote raampartij is de woonkamer zeer licht. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het riante balkon op het zuiden. Aan de voorzijde van de woning is de open keuken gesitueerd. Deze heeft een moderne kleurstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de twee slaapkamers van het appartement. De eerste slaapkamer ligt aan de voorzijde van het appartement en wordt thans gebruikt als studeerkamer. De grotere slaapkamer ligt aan de achterzijde van het appartement. Tussen de twee slaapkamers in bevindt zich een ruime badkamer voorzien van een douche en wastafel. Tevens bevindt zich hier de wasmachine aansluiting. Het separate toiletruimte ligt naast de badkamer. In de onderbouw treft u een bij de woning behorende berging aan.

Servicekosten De maandelijkse servicekosten voor het appartement bedragen €125,- Hier is o.a. inbegrepen: opstalverzekering, schoonmaak gezamenlijke ruimtes, gebruik elektra in trappenhuis en een reservering voor onderhoud van het pand. Verder dient een voorschot voor de stadsverwarming te worden betaald van €40,- per maand.

Erfpacht De erfpacht is voortdurend en de canon is vooruit betaald tot 31-5-2054.

Bijzonderheden: • bouwjaar ca. 1960 • woonoppervlakte ca. 67 m2 • erfpacht is afgekocht tot 31-05-2054 • balkon op het zuiden • 2 slaapkamers • keurige keuken met inbouwapparatuur • verwarming middels stadsverwarming • servicekosten € 125,-per maand • berging in de onderbouw • oplevering in overleg

DISCLAIMER Deze aanmelding is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen ervan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Adres Osdorper Ban 331
1068 MA AMSTERDAM
Prijs € 225.000,00 kosten koper
Status Verkocht onder voorbehoud
Aantal kamers 3
Woonoppervlakte 67 m2
Tuin nee
Dakterras ja
Balkon ja
Garage geen garage
Bouwjaar 1960

Locatie

Plattegrond